Delbetaling

Du velger hvordan du vil betale ditt kjøkken

Så snart kjøpsavtalen er signert starter produksjonen av kjøkkenet ditt. Derfor opprettholder vi våre korte leveringstider. Som kunde hos Herjedalskjøkken betaler du ditt kjøkken først etter at det er montert, gjennom kortbetaling eller delbetaling

HerjedalsKjøkken tilbyr delbetaling i samarbeid med Cresco. Du kan alltid snakke med din selger som hjelper deg med mer informasjon om de ulike betalingsalternativene. Delbetaling er enkelt, trygt og fleksibelt for deg som kunde og du velger selv hvilken månedskostnad som passer deg. Våre selgere hjelper deg med din søknad. 

Hvorfor velge delbetaling?

  • Velg en betalingsplan som passer deg
  • Du kan når du vil sluttbetale eller delbetale mer uten kostnader
  • Enkelt, fleksibelt og smart

Enkelt og gratis

Bestill vårt populære hjemmebesøk så får du hjelp med din kjøkkenløsning. Da kan du i fred og ro se på våre produkter. Valget blir enkelt da du får se på farger og mønster i ditt eget kjøkken med riktig belysning. Våre kjøkkendører er solide og lettstelte, samtidig som de er stilige.

Skuffene finnes i to modeller, en enkel base modell og en mer luksuriøse selvdempende. Vi anbefaler at du bytter så mange som mulig av dinunderskap til lett rullende skuffer. Du får en helt annen oversikt over dine kjøkkenting samtidig som det er mye lettere å arbeide på kjøkkenet. 

Vi gjør det enkelt og praktisk for deg uten mellomledd. Rimelig og med 5års garanti!