Jobbe hos HerjedalsKjøkken

Jobbe som selger

Å jobbe som selger for Herjedalskjøkken er en fantastisk jobb. Du får jobbe med mange dyktige og inspirerende mennesker men samtidig selvstendig og under eget ansvar. Muligheten for utvikling både som selger og leder er høyere sammenlignet med andre arbeidsplasser.

Jobben passer til deg som ønsker å ha en variert og fleksibel arbeidsdag – det viktigste er at du har selvdisiplin for å gjøre suksess i jobben. Du planlegger din egen arbeidsuke for å oppnå maksimalt resultat. Du slipper å stemple deg inn, men du må være tilgjengelig når våre kunder ønsker kontakt og være på plass når kunder er tilgjengelig for hjemmebesøk.

Jobbe som montør

Alle våre montører er selvstendig næringsdrivende etter grundig opplæring av Herjedalskjøkken. Om du er interessert i et samarbeid med oss kan du ta kontakt med oss.

Hva jobben innebærer

Arbeidet består i hovedsak å være på messer og arrangere valgte utstillinger der du kommer i kontakt med interesserte kjøpere. Deretter planlegger du et hjemmebesøk, der du kommer frem til den beste løsningen for den respektive kunden. Etter du har tatt mål og dimensjoner av det aktuelle kjøkkenet, sendes dataene til vår fabrikk, deretter kommer en montør og installerer og monterer det nye kjøkkenet for kunden.

Vi brenner og legger stor vekt på å sette kunden i sentrum og vi strever for at våre kunder skal bli 100% fornøyde.

Ved Herjedalskjøkken har vi som ambisjon å gjøre hver arbeidsdag til en produktiv og hyggelig dag. Vi lykkes nesten alltid. En god arbeidsdag er ikke nødvendigvis at våre kunder kjøper nye kjøkkendører, selv om vi helst vil det. For å lykkes hos oss leter vi etter de små øyeblikkene hvor vi får kunden til å smile, får kompliment fra en kollega eller at vi utvikler oss og lærer nye ting hver dag med Herjedalsmetoden. For bedriftens og arbeidstakerens beste interesse er det viktig for oss å verdsette dine kolleger med komplimenter, men også å gi hverandre konstruktiv kritikk for egen og selskapets utvikling.

Hos oss liker vi å si til hverandre at vi har verdens beste jobb!

Ledige stillinger