Kjøkkendører med den rette følelsen

Valget av kjøkkendører setter tonen for ditt nye kjøkken. Hos oss velger du blant et bredt utvalg av farger, materiale og detaljer – og for å kunne garantere at du får den kvalitet som du etterspør produseres kjøkkendørene i vår fabrikk i Funäsdalen.

I første omgang er det selvfølgelig enklest å få føle seg frem, så når du er mer kjent med våre produkter kan du raskt og gratis bestille et personlig hjemmebesøk – så kommer vi og viser hele vårt utvalg av kjøkkendører og hjelper deg når du har foretatt dine valg. Under tiden er du varmt velkommen at ta en tur og en titt på våre kjøkkenmodeller Vide, Syrén, Naturek, Never og Renlav.

Velg stil på dører og skuffer

Er du ute etter et kjøkken med wow-følelse? Eller kanskje et litt mer diskret? Elegant, landlig eller urban? Fargeglatt eller antikkhvit? Her finner du mange ulike glatte og profilerte dører å velge mellom.

For å gi deg så bra kvalitet som mulig produseres alle dører i vår fabrikk i Funäsdalen – blant vakre fjell og mektig natur – så får du et kjøkken uten mellomledd. Vil du se hvordan det går til? Se klippet her.

Ljusnan, Perle, Slett eller Grefs –  vanskelig å velge? Velkommen å bestille personlig hjemmebesøk så kommer vi hjem til deg, viser alternativer for dine dører og hjelper deg ta en avgjørelse.