Kjøkkenhjelpen

Last ned informasjon

  • Kökshjälpen 2015Kjøkkenhjelpen
  • Mätinstruktioner 2015Måleinstruksjon

Raskeste veien å kontakte oss

Om du skal sende inn en reklamasjon og/eller skal benytte deg av din garanti er den enkleste metoden at du fyller inn informasjon på denne siden. Beskriv saken så detaljert som mulig, slik at vi får et nøyere omfang om sakens omfang. Om det gjelder reklamasjon/garanti så sender vi en manual direkte hjem til deg, her finner du instruksjoner om videre prosess. Ønsker du å sende en e-post kan du gjøre det her: info@herjedalskjokken.no . Du kan også ringe oss på 55257005.

Justering og demontering

Ønsker du en brosjyre som viser instruksjon om hvordan du justerer hengsler, tar ned dine kjøkkendører eller lignende, fyller du ut kontaktskjemaet på høyre side og vi sender deg det så fort vi mottar din kontaktinformasjon.

Vedlikehold/bruksanvisning

Du finner vår vedlikehold og bruksanvisnings manual på baksiden av din faktura eller du kan laste den ned ved å trykke på bilde øverst på denne siden.

Justere hengsler eller demontering av dører og skuffer

Trenger du hjelp eller en manual for hvordan du justerer dine hengsler eller demontering/installering av dører og skuffer, kan du sende oss en e-post info@herjedalskjokken.no og be om vår brosjyre som kalles kjøkkenhjelpen.