Kundeservice

Har du spørsmål eller synspunkter rundt våre produkter eller tjenester er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan velge å ringe oss eller sende oss en e-post. Vi lover å ta kontakt med deg innen tre arbeidsdager.

Vår kundeservice avdeling holder til i samme lokaler som vår fabrikk i Funäsdalen. Det at vi ligger i samme bygg som vårt produksjonslager gjør at informasjon som blir gitt oss har kort vei til de som lager og produserer ditt drømmekjøkken. Får du ikke tak i oss umiddelbart eller med riktig person, gjør vi alt for at du skal komme i kontakt med ønsket person.

Er du allerede kunde hos oss og tar kontakt, er det ønskelig om du har ordrenummer og kjøpsavtale klar, slik at vi effektivt kan hjelpe deg med din forespørsel. Kontakter du oss via e-post er det ønskelig at du oppgir kjøpsavtale og ordrenummer, navn og telefonnummer som vi kan nå deg på.

Ved juletider og andre hellig- og fridager varierer bemanningstiden ved vår kundeservice avdeling. Dette blir du informert om i vår automatiske e-post svarer og pr. telefon.


 • Ring oss på:
  55 25 70 05

 • E-post:
  info@herjedalskjokken.no

 • Åpningstider:
  man-tor 10-16, fre 10-15

 • Vår kundeservice på Facebook:
  Kontakt kundeservice her