Om HerjedalsKjøkken

Vi er stolte av vår bedrift og vår måte jobbe på!

Våre stolte medarbeidere er Herjedalskjøkken store styrke.

Herjedalskjøkken har hittil produsert over 70 000 kjøkken siden det ble startet av Mathias Abrahamsson og Tord-Erik Zetterström og vi har vokst fra fem ansatte i 1995 til en stor og fremgangsrik bedrift i 2016.

Siden midten av 2008 ble Herjedalskjøkken en del av Nordic Kitchen Group. Konsernet omsatte det siste året for ca. 360 millioner svenske kroner, har ca. 150 ansatte og utfører over 15.000 kjøkkenrenoveringer per år. Mathias har vært administrerende direktør siden 2004 og innehar fortsatt den samme stillingen i dag. Herjedalskjøkken har idag over 100 ansatte, der 60 personer jobber med salg og ca. 40 ansatte jobber med produksjon og med salgskontor i over hele Sverige, Norge og Finland.

Vi produserer alle våre produkter i vår fabrikk i Funäsdalen, Sverige. Ved å samle produksjonen på et sted sikrer det kvaliteten på våre produkter, fremtidig produktutvikling og alle leveranser kommer fra et sted. Våre selgere er spredt over hele landet i både Norge, Sverige og Finland. Videre er disse oppdelt i regionale team. Mange av våre medarbeidere har arbeidet i bedriften siden starten av 2000- tallet, noe som sikrer kontinuiteten i vår bedrift, men vi søker alltid  etter dyktige selgere, er du interessert kan du kontakte oss.

 

Utmerkelser

Herjedalskjøkken har gjennom flere år mottatt flere utmerkelser. Bl.a. har vi blitt utnevnt til Årets gasellbedrift i svenske Dagens Industri, fått den “stora bjørnen” av Härjedalens kommune som Årets bedrift i kommunen to ganger og vi ble stemt frem av de 110 deltakerne på Founders Alliance event som det mest interessante voksende bedriften.

Utmärkelser

Utmerkelser