Lommebokvennlig pris på ditt nye kjøkken

Å beholde kjøkkenstammene med kun utskiftning av dører, skuffer og innredning er en lommebokvennlig og miljøsnill måte å fornye ditt kjøkken på. Prisen er avhengig av hvor stort kjøkkenet er og hvilke dører, benkeplater og andre detaljer du velger. Vi spøker noen ganger med å si at det eneste det koster er en kopp kaffe. Under et hjemmebesøk av en kjøkkenekspert får du tips og råd samt prisoverslag over hvordan ditt nye kjøkken med Herjedalsmetoden® vil se ut og koste.

Slät r3 Miljöbild

Pris for kjøkkenet

fra 37 200 kr

Pris for kjøkkenet

fra 37 200 kr

Hos oss inkluderer våre priser også montering. Du får ditt kjøkken levert og montert av våre dyktige håndverkere – ofte på bare en dag. Prisen på et Herjedalskjøkken varierer utifra størrelsen på kjøkkenet og hvilke valg som gjøres. Et normalt stort kjøkken pleier å lande på mellom 30 000 og 100 000kr med Herjedalsmetoden®. Pass på og bestill et hjemmebesøk så du i fred og ro kan se på våre produkter og få svaret på hva akkurat hva ditt kjøkken kommer til å koste.

Valg av betalingsmåte
Du velger selv hvordan du skal betale – direkte eller med hjelp av vår samarbeidspartner Cresco

Dette er inkludert

Et personlig hjemmebesøk med rådgivning av ditt kjøkken, uansett hvor i landet du bor. Ved hjemmebesøket gir våre nøyaktige kjøkkeneksperter et prisoverslag, vi tar ansvar for målinger og hjelper med spørsmål rundt ditt kjøkken. I vår fabrikk i Funäsdalen produseres måltilpassede kjøkkendører, dekksider og skuffefronter som leveres sammen med de mest moderne skuffene og hengslene som som er på markedet. Vi tar ansvar for demontering av ditt gamle kjøkken, leverer og monterer ditt nye kjøkken sammen med nye benkeplater, som regel skjer alt dette i løpet av en dag.

Dette er ikke inkludert

El- og VVS-installasjon.